Staro spletno mesto glasbene založbe ASTRUM (2003-marec 2020) je uporabljalo starejšo tehnologijo, ki danes velja za zastarelo v primerjavi z modernimi spletnimi mesti. Spletna stran je bila precej nestabilna ... in težko jo je bilo uporabljati.


Trenutno spletno mesto www.astrum.si prenavljamo oziroma postavljamo na novo da bi zagotovili boljšo izkušnjo, navigacijo, pregled in naročanje skladb vam, našim strankam.

Od sredi aprila 2020 je na še-ne-dokončani prenovljeni spletni strani dostopnih približno 120 skladb, kar je približno 3% našega celotnega števila objavljenih izdaj.

Vse skladbe imajo (bodo imele) navedene obsežne informacije s številnimi povezavami, navedenimi na zavihku POMEMBNE INFORMACIJE:


veliko informacij ter multimedijskih in interaktivnih vsebin je na voljo na drugem zavihku - HITRI VPOGLED:


in resnično zavzeto delamo na več sto in sto možnostih iskanja s FILTRI, ki vam omogočajo iskanje skladb, ki jih potrebujete:


In da, radi bi imeli najboljše in najobsežnejše možnosti iskanja skladb s FILTRI med založniki zborovske glasbe po vsem svetu.


Medtem, ko naša spletna stran še ne ponuja vseh objavljenih skladb, prosimo, uporabite ta DELNI KATALOG / CENIK in nam pišite na info@astrum.si, da vam bomo lahko pomagali pri naročilu izdaj skladateljev glasbene založbe ASTRUM.


Zahvaljujemo se vam za potrpljenje in razumevanje medtem ko nadgrajujemo našo spletno stran,


glasbena založba ASTRUM,

Vito Primožič,

založnik