Uporabniško ime:

Geslo:Ste izgubili geslo?
Nova stranka?
  • Artikli: 1698
  • Skupin: 174
  • Zadetkov: 0
  • Cene v: EUR, SIT
Izberite jezik:
 Slovensko
 English
Košarica:
V košarici imate
0 artiklov
Iskanje:

Novice


< prikaži vse novice

FEB
10
2017
OBVESTILO O NAROČANJU SKLADB V zadnjem času so se zelo povečala naročila zborovskih tiskovin v količini enega (1) izvoda, v količini samo-izvodov-za-žirijo pevskih tekmovanj, ali podobno. Kljub temu, da smo stranke znova - in večkrat iste stranke - opozarjali na naše POGOJE UPORABE IN SPLOŠNE PRODAJNE POGOJE (glej link in celotno besedilo spodaj) se praksa naročanja enega izvoda ali podobno ponavlja in stopnjuje. Zato opozarjamo, da naročnikom, ki bodo zborovske tiskovine naročali na opisan način, ne bomo odpremili naročila, niti jih posebej obvestili, zakaj njihovo naročilo ne bo odposlano. -- Založba zborovske tiskovine praviloma distribuira v količini, ki zadošča za VSE člane pevskega zbora.
Založba ASTRUM ne posreduje tiskovin v enem primerku: za študij skladbe imamo na naši spletni strani ponavadi VSE notne strani skladbe z minimalnimi anti-copy pokritimi ploskvami našega logotipa. Tako si vsak lahko brezplačno natisne celo skladbo in preveri, če je ustrezna za izvajanje z izbranim zborom.

Če je temu tako, lahko naročnik pri nas naroči izvode skladbe za vse člane izbranega pevskega sestava. Navezujoč na zapisano, zato tudi ne odobravamo nakupa minimalnih 10 izvodov skladbe in potem naknadnega dokopiranja skladbe za vse preostale člane pevskega sestava.

Potem, ko je posamezni pevski zbor pri nas nakupil izvode za vse člane posameznega pevskega zbora, pri založbi ASTRUM lahko dobi tudi en sam izvod izvod iste notne tiskovine, ki jo potrebuje za potrebe žiriranj tekmovanj oz. revij ali za dodatne izvode pri povečanju števila pevcev v zboru.

Kot navaja naša spletna stran v oddelku
Pogoji uporabe in Splošni prodajni pogoji, založba ASTRUM distribuira zborovske tiskovine na sledeč način:

6.2 Založba zborovske tiskovine praviloma distribuira v količini, ki zadošča za vse člane pevskega zbora ali drugega vokalnega oz. instrumentalnega ansambla. Za nakup velja načelo: kolikor članov ima skupina, toliko izvodov zborovske tiskovine (instrumentalnega parta) je potrebno naročiti.

6.3 Založba praviloma ne distribuira zborovske tiskovine v količini, manjši kot 10 izvodov, kupec pa mora ob naročilu navesti za kateri ansambel, zbor, orkester ali drugo izvajalsko telo naroča zborovske tiskovine. Na ta način mora biti ASTRUM d.o.o., Tržič omogočeno pridobiti podatek, koliko članov ima izvajalsko telo, za katerega se naročajo zborovske tiskovine. ASTRUM d.o.o., Tržič na ta način želi zagotoviti spoštovanje zakonskih določil glede reproduciranja avtorskih del in onemogočiti celostno ali delno nelegalno reproduciranje avtorskih del.

6.4 Zaradi zaščite pravice reproduciranja avtorskih del ASTRUM d.o.o., Tržič tudi ne more priznati pravice nakupa zmanjšanega števila zborovskih tiskovin za sestave, ki izvajajo avtorska dela „na pamet“.

6.5 Za nakup zborovskih tiskovin za potrebe žirij zborovskih tekmovanj, revij ali podobnih prireditev velja načelo, da je najprej treba nakupiti zborovske tiskovine založbe ASTRUM d.o.o., Tržič za celoten ansambel, šele potem založba lahko dobavi potrebne izvode zborovskih tiskovin za člane žirij.

2.5 Najmanjši skupni znesek posameznega nakupa pri založbi znaša 10.- EUR (z DDV), a brez stroškov poštnine in pošiljanja.

7.7 Kupec z neporavnavanjem obveznosti v plačilnem roku preide na način naročanja preko plačila predračuna. Pri kupcu in z njim povezanimi fizičnimi in pravnimi osebami, ki zamujajo s plačilom več kot 60 dni po roku plačila, ASTRUM d.o.o. Tržič lahko odkloni sprejem naročila.“

Če boste zborovske tiskovine naročili na način, kot je zgoraj navedeno, vam jih bomo lahko poslali, v nasprotnem primeru pa vašega naročila ne moremo realizirati.

ASTRUM d.o.o.

ponovno in spet objavljeno: 27. julij 2015


ponovno in zopet objavljeno: 5. oktober 2015

Powered by Cubecart | © 2005 Astrum | Vse pravice pridržane | www.lytee.com | www.dspot.si