Uporabniško ime:

Geslo:Ste izgubili geslo?
Nova stranka?
  • Artikli: 1698
  • Skupin: 174
  • Zadetkov: 0
  • Cene v: EUR, SIT
Izberite jezik:
 Slovensko
 English
Košarica:
V košarici imate
0 artiklov
Iskanje:

Dogodki


< prikaži vse dogodke

OCT
06
2006
Zborovska šola v Rogaški Slatini Založba ASTRUM je sodelovala na dveh prireditvah Zborovske šole v Rogaški Slatini

Zavod Republike Slovenije za šolstvo z Organizacijsko enoto v Celju je pod vodstvom koordinatorice seminarja mag. Dragice Žvar v Kulturnem centru Rogaška Slatina organiziral dve Zborovski šoli: Mala zborovska šola je bila v petek in soboto 6. in 7. oktobra 2006, zborovska šola za profesorje višjih razredov šolskih zborov pa je bila v petek in soboto, 13. in 14. oktobra 2006.

 

Na obeh Zborovskih šolah je založba ASTRUM predstavljala notne izdaje ter pripravila pregled novosti, ki bodo izšle v naslednjih mesecih: skladbi Dine Slama ter Alojza Kranjčana ter Chilcottovo A Little Jazz Mass za visoke glasove.

 

 

 

Na prvi Zborovski šoli so sodelovali predavatelji dr. Katarina Habe, Helena Fojkar Zupančič, mag. Bernarda Rakar, mag. Matjaž Stopinšek ter Mojca Zupan z Otroškim pevskim zborom Cicido Glasbene šole Zagorje.

 

Naslednji teden, na drugi Zborovski šoli pa je poleg mag. Matjaža Stopinška sodeloval kot predavatelj še prof. Tomaž Habe. Prvi dan je predstavil novo zbirko JSKD z naslovom Naj doni do neba (pri predstavitvi je sodeloval tudi komorni orkester), v soboto pa je prof. Habe predstavil novo notno zbirko božičnih pesmi za troglasne visoke glasove (mladinski ali ženski) s spremljavo klavirja z naslovom Eno novo pošto ...

 

 

  


Objavljeno: 08:00, 17.10.2006
VIRI SLIKOVNEGA GRADIVA (od zgoraj navzdol):
1. Založba ASTRUM je razstavljala na Zborovski šoli v Rogaški Slatini [Foto: © 2006 ASTRUM d.o.o., Tržič]
2. Prof. Tomaž Habe s korepetitorko Urško Vidic predstavlja novo notno zbirko Eno novo pošto ...  [Foto: © 2006 ASTRUM d.o.o., Tržič]

 

 

 

 

 

Powered by Cubecart | © 2005 Astrum | Vse pravice pridržane | www.lytee.com | www.dspot.si