Uporabniško ime:

Geslo:Ste izgubili geslo?
Nova stranka?
  • Artikli: 1698
  • Skupin: 174
  • Zadetkov: 0
  • Cene v: EUR, SIT
Izberite jezik:
 Slovensko
 English
Košarica:
V košarici imate
0 artiklov
Iskanje:

Dogodki


< prikaži vse dogodke

MAR
29
2006
Glasbeni sejem v Frankfurtu ASTRUM d.o.o., glasbena založba in distribucija je razstavljala na Mednarodnem glasbenem sejmu v Frankfurtu od 29. marca do 1. aprila 2006

Na Mednarodnem glasbenem sejmu za instrumente, glasbeni softwer in računalniški hardware, notne tiskovine in dodatke, ki je bil v nemškem Frankfurtu od 29. marca do 1. aprila 2006, je ASTRUM d.o.o., glasbena založba in distribucija razstavljala svoje izdaje in distribucijo Monumenta Artis Musicae Sloveniae na stojnici Društva slovenskih skladateljev [DSS] - Edicije DSS oz. Slovenskega glasbeno informacijskega centra [SIGIC], ki se mu ASTRUM d.o.o., Tržič tudi na tem mestu zahvaljuje za možnost gostovanja na njihovem mestu.


Poleg SIGIC-a in ASTRUM-a, sta iz Slovenije na sejmu sodelovala še Totter Midi d.o.o. iz Mengša in Viva la Musica Augustin Ltd. iz Celja.


Vsako leto za najbolj znani glasbeni sejem obiščejo številni trgovci s področja glasbeništva, strokovnjaki z različnih področij delovanja in uporabe glasbe ter ostali obiskovalci z različnih koncev zemeljske oble.


S stališča glasbene založbe ASTRUM je sejem pomemben za medsebojno sodelovanje s tujimi partnerji: ASTRUM je tako okrepil sodelovanje z Oxford University Press, Anglija [OUP] - glasbenim oddelkom, priznano nemško založbo Carus-Verlag iz Stuttgarta, ter drugimi založniki iz Avstrije, baltiških dežel, Finske in ZDA.

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Zbral: Vito Primozic
13:00, 05.04.2006

 


 

VIRI SLIKOVNEGA GRADIVA (od zgoraj navzdol):
1. logo: Messe Frankfurt
2. Messe Frankfurt 2006
3. Gospa Waltraud Graulich [Carus-Verlag, Stuttgart] in Vito Primozic [ASTRUM d.o.o., Tržič] - [Foto: IPCarus-Team]
4. stojnica SIGIC [Foto: KW, DSS]

 

Powered by Cubecart | © 2005 Astrum | Vse pravice pridržane | www.lytee.com | www.dspot.si