Uporabniško ime:

Geslo:Ste izgubili geslo?
Nova stranka?
  • Artikli: 1698
  • Skupin: 174
  • Zadetkov: 0
  • Cene v: EUR, SIT
Izberite jezik:
 Slovensko
 English
Košarica:
V košarici imate
0 artiklov
Iskanje:

Dogodki


< prikaži vse dogodke

NOV
08
2006
Dan slovenskih cerkvenih glasbenikov – 2006 : PRIJAVNICA V Beltincih. v župnijskem domu bo v soboto, 18. novembra 2006 Dan slovenskih cerkvenih glasbenikov

WORD - Prijavnica

PDF - Prijavnica


Spoštovana članica, spoštovani član Slovenskega Cecilijinega društva,


Po najavi v septembrski številki revije Cerkveni glasbenik Vas v imenu Slovenskega Cecilijinega društva prisrčno vabim, da se v soboto 18. novembra, pred godom zavetnice cerkvene glasbe sv. Cecilije, udeležite Dneva slovenskih cerkvenih glasbenikov, ki je redno letno strokovno srečanje članic in članov društva ter drugih slovenskih cerkvenih glasbenikov.
K udeležbi prijazno vabimo članice in člane našega društva ter druge slovenske organistke in organiste, cerkvene zborovodkinje in zborovodje, slušatelje slovenskih orgelskih šol, študente glasbe, cerkvene pevce in ljubitelje cerkvene glasbe, tudi tiste, ki še niso člani našega društva.


Letos se bomo, tudi z namenom, da se tesneje povežemo s kolegicami in kolegi
slovenskimi cerkvenimi glasbeniki v vzhodni Sloveniji, srečali v Prekmurju, v Beltincih, v tamkajšnjem župnijskem domu, kjer je naš gostitelj Župnija Beltinci.
Za udeležence iz drugih krajev Slovenije bomo organizirali skupni prevoz z avtobusom iz Ljubljane v Beltince in nazaj s postajama na Celjskem in v Mariboru.


Prosimo, da izpolnite prijavnico in jo čimprej posredujete na naslov društva z elektronsko pošto, po faksu ali z navadno pošto, da bomo lahko pripravili vse potrebno za nemoteno izvedbo zanimive vsebine in uspeh našega srečanja.
Prosimo Vas tudi, da to informacijo posredujete še drugim možnim udeležencem letošnjega Dneva slovenskih cerkvenih glasbenikov in jih povabite, da se nam pridružijo.


Veselim se, da se bomo letos v velikem številu srečali v Prekmurju!
V imenu Izvršnega odbora Slovenskega Cecilijinega društva Vas vse lepo pozdravljam,

 

Tomaž Faganel
Predsednik
Slovensko Cecilijino društvo

 


 

Dan slovenskih cerkvenih glasbenikov – 2006
Beltinci, Župnijski dom, sobota, 18. novembra 2006

 

Spored

 

06:00 – Odhod posebnega avtobusa v Beltince (Ljubljana – Šentvid, Zavod sv. Stanislava;
možnost parkiranja; postaja na Celjskem, avtocestno počivališče Lopata; postaja v Mariboru,
parkirišče OBI Centra, Tržaška 65)

10:00 – 10:45 – Sv. Cecilija – »Gospa Glasba« – Predavanje, Ivan Florjanc
11:00 – 11:45 – Pritrkavanje v praksi – Predavanje in delavnica, Jože Mehle
12:00 – 12:45 – Skrite rezerve cerkvenoglasbenih sporedov – Zborovodska delavnica, Damijan Močnik
12:45 – 13:15 – Pozdravi gostiteljev – Predstavitev Beltinec – g. škof dr. Marjan Turnšek, g. župnik Alojz Benkovič, g. Beno Horvat – Društvo sv. Ciril in Metod
13:15 – 14:00 – Odmor za kosilo in pogovore
14:00 – 14:45 – Cerkvenoglasbene aktualnosti – Pogovor, predlogi in pobude
14:45 – 15:15 – Predstavitev orgel – Župnijska cerkev sv. Ladislava / Orglarstvo Škrabl, 1996, op. 44 – Mitja Medved, Kristian Penhofer
15:15 – Odhod avtobusa v Odrance
15:30 – Koncert – Srečanje cerkvenih zborov dekanije Lendava

 

Po koncertu – Prijateljsko srečanje udeležencev ob dobrotah, ki jih bodo za udeležence in nastopajoče pripravili naši gostitelji.
Okrog 18. ure – Povratek preko Maribora in Celja v Ljubljano

 

Prijavnina znaša 1.500 tolarjev za članice in člane Slovenskega Cecilijinega društva in 2.000 tolarjev za tiste, ki še niste člani društva. Vključuje udeležbo, gradiva srečanja in stroške kosila.
Na dan srečanja se boste registrirali, plačali prijavnino in prevoz med vožnjo z avtobusom in med srečanjem. Če še niste članica / član Slovenskega Cecilijinenega društva, boste lahko to tudi postali.
V soboto, 18. novembra bomo v Beltince potovali s skupnim avtobusom iz Ljubljane ob 6. uri (Zavoda sv. Stanislava, Štula 23; možnost parkiranja) s postajama v okolici Celja (ob 7. uri; avtocestno počivališče Lopata) in Maribora (ob 8. uri; parkirišče OBI Center, Tržaška 65). Stroške avtobusnega prevoza v Beltince in nazaj – iz Ljubljane 2.000.- tolarjev, iz Celja 1.500.- in iz Maribora 1.000.- tolarjev – boste z gotovino poravnali med vožnjo.


Prijavnico posredujte čimprej na naslov društva z elektronsko ali z navadno pošto, po faksu, vsekakor pa najkasneje do vključno četrtka, 16. novembra.

 

Informacije in prijave:
Slovensko Cecilijino društvo
Štula 23
1210 – Ljubljana – Šentvid
Joži Vovk, tajnica Slovenskega Cecilijinega društva
F. 01.5121065
M. 031.352060
e-pošta: jozi.vovk@gmail.com

 


 

Powered by Cubecart | © 2005 Astrum | Vse pravice pridržane | www.lytee.com | www.dspot.si